2521037038 6937323848 Όπισθεν βίλας Πατρικαλάκη, Δράμα remadramas@gmail.com

Ρέμα
Πολυχώρος Εκδηλώσεων - Αίθουσα Δεξιώσεων - Γάμων - Βαπτίσεων - Γενέθλια - Μουσική Σκηνή - Δράμα

Ο πολυχώρος Ρέμα βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη της Δράμας και αποτελεί έναν ιδανικό χώρο για τη διεξαγωγή διαφόρων εκδηλώσεων όπως γάμους, αρραβώνες, βαπτίσεις, γενέθλια και συναυλίες. Ο πολυχώρος Ρέμα είναι πλήρως εξοπλισμένος και προσφέρει όλες τις ανέσεις που απαιτούνται για μια επιτυχημένη εκδήλωση. Με μια χωρητικότητα έως 550 ατόμων, ο πολυχώρος Ρέμα παρέχει άνετο χώρο για τη διασκέδαση των καλεσμένων σας. Η ατμόσφαιρα του Ρέμα είναι ζεστή και φιλόξενη, δημιουργώντας ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον για τους καλεσμένους σας. Η εκπληκτική θέα στο φυσικό τοπίο της περιοχής προσθέτει μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Ιδανικό μέρος για μια ήσυχη και πολύ διαφορετική γωνιά για χαλάρωση, καφεδάκι και πολύ παιχνίδι για τους μικρούς φίλους του με τον όμορφο και ασφαλές παιδότοπο. 
 

 

Δεξιώσεις Γάμων
Δεξιώσεις Γάμων

Δεξιώσεις Γάμων

Χαρείτε με τους καλεσμένους σας την πιο σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας και χαρίστε τους μια παραμυθένια δεξίωση!

Περισσότερα
Πολυχώρος Εκδηλώσεων

Πολυχώρος Εκδηλώσεων

Το "ΡΕΜΑ" εκτός από παντός είδους εκδηλώσεις,γάμους,βαπτίσεις,χορούς,συναυλίες αποτελεί ένα πρότυπο πολυχώρο διαμορφωμένο έτσι ωστέ να μπορούν οι παρέες να απολαύσουν τον καφέ,το ποτό ή το φαγητό τους

ενώ παράλληλα τα παιδιά δραστηριοποιούνται στον παιδότοπό μας. Ώρες λειτουργίας καλοκαίρι Παρασκευή από τις 16.30 και Σαββατοκύριακα από τις 10.30 το πρωί.